Link Logistics - Partnere - Ressourcer | Webshipper
Menu

Link Logistics

Link Logistics er en 360 logistikpartner. De leverer kurrer, lager, fragt og andre specialiserede logistiktjenester. Link Logistics har også specialiseret sig i transport og levering af farmaceutiske produkter under hensyntagen til sikkerhed og præcision.

Link Logistics

Fordele ved Link Logistics

Link Logistics har udarbejdet deres platform sådan, at man kan sende på 3 forskellige niveauer:

1)    Link Courier, almindelig kurerservice. Denne mulighed er den oftest benyttede for webshopejere, såvel express som economy.

2)    Link Freight, luftfragt-løsning. Denne løsning er dyrere end kurerservice, men mere fleksibel til international fragt.

3)    Link Special Service, som bl.a. tilbyder On-Board-Courier. Har du f.eks. lavet en prototype på et nyt, dyrt høreapparat, sætter Link Logistics en mand på flyet, der passer på prototypen hele vejen og leverer den personligt til modtageren.

Webshipper og Link Logistics

I samarbejde mellem Link Logistics og Webshipper giver vi mulighed for at integrere og fuldautomatisere fragt, logistik og lager.

1)    Fleksible fragtløsninger - Når du vil sende en pakke via Webshipper på f.eks. 1 kg, finder Link Logistics’ system automatisk den løsning, der matcher den efterspurgte service.

2)    Nemmere og mere sikker eksport - Overvejer du at eksportere, eller er du allerede i gang med at eksportere til udlandet, f.eks. Sverige? Så er Link Logistics den helt rigtige integration for dig at bruge sammen med Webshipper.

3)    Simpelt og brugervenligt bookingsystem - Endelig har Link Logistics, i samme ånd som hos os Webshipper, fokuseret på at lave et bookingsystem, der er nemt at bruge.

Link Logistics og Webshipper får dig godt i gang

I dialog med vores partner eller hos Webshipper, kan vi sammen skabe værdi for din virksomhed.

Vi tilbyder at ringe dig op, og tage en uforpligtende snak, hvor du bliver guidet til den bedste løsning for dig. Du er også altid velkommen til at tage dialogen med vores partner. 

Du finder alle oplysninger herunder.

Få en gratis og personlig introduktion

Lad os sammen se på hvor meget tid og penge du kan spare

Få en gratis introduktion