Lagerkompagniet | Partnerskab | Webshipper
Menu

Lagerkompagniet

Lagerkompagniet plukker og pakker ordrer for både nystartede og veletablerede webshops. På daglig basis sørger Lagerkompagniet for alt det praktiske omkring opbevaring af varelager, pluk og pak af ordrer, forsendelse af pakker til dine slutkunder samt varemodtagelse.

Lagerkompagniet betragter deres kunder som samarbejdspartnere, og samarbejder med mange forskellige virksomheder inden for mode og boligindretning, bøger, legetøj, smykker, sportsudstyr og meget mere. Lagerkompagniet sørger for, at du kan skalere din forretning, om du starter fra 1 eller 500 ordrer om dagen. Så hvis du har behov for et lille webshop lager, eller at outsource lager i stor skala, så kan Lagerkompagniet og Webshipper løse problemet for dig.

Sammen med Webshipper sørger Lagerkompagniet for at håndtere ordreflowet fra kundens ordre i webshoppen til levering af varerne, med pakkesporing undervejs. Webshipper sikrer at integrationen i webshoppens ordreflow fungerer, imens Lagerkompagniet sørger for, alt det praktiske omkring lager og levering håndteres til din tilfredshed.

Lagerkompagniet

Få en gratis og personlig introduktion

Lad os sammen se på hvor meget tid og penge du kan spare

Få en gratis introduktion