How Shaping New Tomorrow automated their order flow with Webshipper | Webshipper
Menu

Sådan automatiserer Shaping New Tomorrow deres ordreflow med Webshipper

Webshipper er en integration, som vi bruger til at automatisere hele vores ordreflow. En fuldstændig automatisering, der gør at man kan bruge meget mere tid på alt det, der er endnu vigtigere i virksomheden

Christian Aachmann | co-founder og marketing director hos Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow

Shaping New Tomorrow blev efter deres deltagelse i Løvens Hule tilbage i 2018 særligt kendt for ”The Perfect Pants”, som skulle være med til at løfte niveauet af hverdagsgarderoben uden at gå på kompromis med komfort og pris. SNT blev hurtigt et anerkendt livsstilsmærke, og med en begyndelse og en investering, der betød en hurtig og høj stigning i salget, måtte de unge mænd bag Shaping New Tomorrow manuelt håndtere en lang ordreproces. Den involverede blandt andet copy-pasting af kundeadresser fra websitets back-end og ind i et nyt program, der genererede labels. En lang proces, der især kostede dem meget værdifuld tid, som kunne bruges meget mere effektivt på andre områder. 

Webshipper var ifølge medstifter og CMO Christian Aachmann en af de vigtigste partnere i løsningen af dette problem.

Vi oplevede en fuldstændig fantastisk kundeservice fra deres side. Uanset hvornår vi ringede og hvad, vi ringede om, så var det altid ’Yes, det får vi fikset’ – og de fik det altid fikset i løbet af nogle timer.
Jeg ville klart anbefale Webshipper til alle, som driver en virksomhed og gerne vil bruge mere tid på det, der er vigtigt i virksomheden og udvikle virksomheden. (…) så kan jeg ikke se nogle andre løsninger.

Sebastian Juul Jensen | Customer Relations Manager

Sådan hjalp Webshipper Shaping New Tomorrow

Efter at have implementeret Webshipper i deres systemer, har Shaping New Tomorrow oplevet store forbedringer i deres fragt- og ordreflow. De er nu i stand til at sende deres pakker meget hurtigere end før, og med Webshippers integrationer modtager varelageret alle de nødvendige oplysninger, så snart ordren er udført. Dermed behøver SNT kun at håndtere pakning og forsendelse, og de kan bruge deres tid meget mere effektivt – på de ting, de er bedst til.

Modtag case news direkte i din indbakke 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 


Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele. 

Få en gratis og personlig introduktion

Lad os sammen se på hvor meget tid og penge du kan spare

Få en gratis introduktion