How Message automated their order flow with Webshipper | Webshipper
Menu

Sådan automatiserer MESSAGE.DK deres ordreflow

Sådan sparede det internationale multi-brand Message både tid og tastearbejde med Webshipper

Det er kundeoplevelsen for os som kunde hos Webshipper og den nærhed, der er, når vi skal have noget lavet eller nyt udviklet. Så skal vi ikke gennem store projekter, der koster mange penge. Det er langt hurtigere, og vi får ikke ekstra regninger på alt muligt mærkeligt, som vi ikke har aftalt.

Dan Andersen | IT Business & Development Manager| MESSAGE

Fra jeans til webshop

Historien om Message startede i 1980, deres første kollektion bestod af  tre par jeans. Mærket Message, blev etableret i 1986 og fortsatte med at vokse frem til 1997, hvor de åbnede deres første fysiske butik i København.

Message lancerede deres online shop i 2015 og i et marked med høj konkurrence, hvor kunderne ønsker deres pakker leveret inden for en enkel dag, er det vigtigt at holde sig opdateret med de nyeste systemer for ikke at falde bagud. For MESSAGE er Webshipper bindeleddet mellem webshoppen og fragtudbyderen, og det sparer de ansatte for en stor mængde af tid og manuelt arbejde.

Når vi får en ordre igennem, sender Webshipper fragtlabels ud. Både vores returlabel og den label, som vi bruger til kunden. Samtidig sender de en mail til kunden om, at nu er deres pakke på vej. Så alle de steps, vi ellers normal ville skulle gøre manuelt, tager Webshipper – i et klik. Jeg springer en masse tasten og en masse manuelt over. Det gør det klart, at vi sparer en masse tid på det.

Marlene Jensen | E-commerce Store Manager | MESSAGE

Fordelene for MESSAGE

Efter implementering af Webshipper i deres systemer har Message oplevet forbedringer, ikke kun i deres forsendelse og ordrehåndterings-flow, men også i deres forhold til deres forsendelsespartner. Med Wesbhipper kan Message altid ringe og få support, hvis de ønsker ændringer i deres forsendelsesopsætning eller har brug for hjælp. Message kan fokusere på hvad der betyder noget, nemlig, at sælger flere produkter online uden bekymring om fragt og forsendelse.

 

Modtag case news direkte i din indbakke 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 


Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele. 

Få en gratis og personlig introduktion

Lad os sammen se på hvor meget tid og penge du kan spare

Få en gratis introduktion