Webshipper understøtter Apoteka med hurtigt og sikkert ordreflow | Webshipper
Menu

Apoteka 

Apoteka udvikler digitale løsninger, der kan understøtte mere effektiv og sikker medicinering. Visionen er at skabe et online apotek, hvor patienter sikkert kan købe deres medicin, få rådgivning og support – alt sammen online.

Apopro understøttet af Apoteka

Apoteka har bl.a. bygget platformen, der driver Apopro Online Apotek – Danmarks største online apotek.

Når omdrejningspunktet er medicin, er det ekstra vigtigt at kunden  føler sig tryg og sikker hele vejen igennem hjemmesiden og ved deres køb. Apopro gør det nemt, sikkert og anonymt at vælge sin medicin og får den leveret hurtigt, samtidig med at den faglige rådgivning er lige ved hånden.

For Apotekas, og Apopros, kunder er det livsvigtigt at de modtager deres medicin til tiden. Det betyder at de skal sende lynhurtigt og være sikre på at ingen ordre forsinkes eller endnu værre går tabt.

Derfor er hastighed og præcision essentielt og enormt vigtigt for deres ordre og forsendelse.


Sammen med en ny apoteker fik mulighed for at bygge og åbne et online apotek. Vi havde under 12 måneder til at gå i luften så vi havde travlt – det var en hektisk periode.
 

Martin Glesner | Founder & CEO| Apoteka

 

Apoteka

Man kan ikke være gode til alting – så vi valgte at fokusere på at være gode til vores og lade andre om at være gode til transport og logistikken. 

Med Webshipper er vi sikret en nem og hurtig løsning til at koble os op imod forskellige transportører – det var nemt at komme i gang og hurtigt at få vores shop integreret.

Vi har været ekstra glade for den simple og lynhurtige mulighed for at tilføje flere transportører undervejs.

Med en virksomhed i vækst er det nødvendigt at udvikle os og dermed også udvide til flere transportører. Det har vi kunne gøre på få minutter igennem Webshipper.

Webshippers løsning gør det muligt for os at fokusere på de mange andre facetter af vores forretning – de ting som gør os ekstra gode.

 

Vores kunder er glade for at kunne få leveret deres medicin til døren, ofte samme dag som de bestiller, – hurtigt og billigt. Samtidig får de personlig rådgivning med på vejen via anonym chat og telefon. Mange er også glade for at kunne købe et kæmpe udvalg af højkvalitets apoteksvarer udover.

Vi er glade for at Webshipper er gode til deres del – så kan vi være gode til vores!

Martin Glesner | Founder & CEO| Apoteka

Modtag case news direkte i din indbakke 

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 


Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele. 

Få en gratis og personlig introduktion

Lad os sammen se på hvor meget tid og penge du kan spare

Få en gratis introduktion