Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Podcast #5 Bliv Klar Til Black Friday – del 1

Marie Andersen

Marie Andersen

Er du klar til Black Friday? hvis ikke, så får du nogle fifs til hvordan du bliver det, når vi i denne episode af Webshippers podcast “Ship It” tager udgangspunkt i blogindlægget “Bliv klar til Black Friday” med råd fra vores partnere. Med i episoden har vi Webshippers Chief Product Officer Brian Hansen, der sætter specielt fokus på fire emner:

  • Brugen af data fra sidste år Herunder hvordan du gør brug af sidste års søgninger, samt hvordan du fokuserer på, hvilke produkter der performede godt. Sidst men ikke mindst, vigtigheden af at tjekke op på ens konkurrenter.  
  • Oprettelse og brugen af landingsside samt hvad der skal til for at lave den bedste landingsside med den mest iøjnefaldende grafik, blikfang og hype.  
  • Markedsføring Og hvordan du gør din markedsføring så synlig som muligt, herunder brugen af kampagner på så mange kanaler som muligt, samt målretningen af leads. 
  • Returproces Hvordan du kan overveje at oprette fri retur, og evt. tillægge en label til dine pakker. Dertil understreges vigtigheden af en strømlinet proces, idet presset på denne dag vil være langt større end på andre handelsdage. 
Signup_Cases_Podcast

Modtag Case Nyheder direkte i din indbakke

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 

Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele.