Effektivisering af pakkelevering øger performance

Select your global block.

Effektiv pakkelevering

Ønsker du at effektivisere din ordre- og fragthåndtering? Med Webshipper får du en optimering af hele dit logistiske flow, inklusive booking, told, tracking, pakkelevering og retur.

Med Webshipper har du mange muligheder

Når du anvender Webshippers platform til håndtering af din webshops ordrer og pakkelevering, får du en lang række fordele. Du kan vælge mellem en lang række fragtleverandører, som alle er integrerede med Webshipper, til afhentning og levering af pakker fra din webshop. Når du har integreret din fragtaftale med Webshipper, kan du booke pakkelabels på din eksisterende fragtaftale med leverandøren. Det sker helt automatisk, så snart en ordre tikker ind på din webshop.

Webshipper bestemmer altså ikke din fragtaftale, men sikrer at hele ordre- og fragthåndteringen automatiseres, så du kan spare tid og penge på håndteringen af din pakkelevering. Det betyder også, at du ikke er begrænset til at anvende almindelig pakkelevering. Tilbyder din fragtleverandør for eksempel hurtigere leveringsmetoder som GLS’ Express Levering eller postudlevering om lørdagen, kan du sagtens anvende disse aftaler, når du bruger Webshipper. Webshippers platform sørger for, at de nødvendige pakkelabels, følgesedler og andre papirer bliver printet på din foretrukne printer, så pakken kan sendes direkte til postlevering.

Omdeling af pakker

Metoden for afhentning af pakker, levering af pakker og omdeling af pakker samt postens leveringstid varierer fra fragtleverandør til fragtleverandør og alt efter, hvilken aftale, du har indgået med leverandøren. For mange fragtleverandører afhænger omdelingen af pakken blandt andet af, om der handles med en privat eller erhvervskunde.

Afhentning af pakker i pakkeshop eller pakke med omdeling

Benytter du for eksempel GLS til din pakkelevering, vil stedet for leveringen af pakken afhænge af, om kunden er B2B eller B2C. Ved B2B kunder vil pakken være med omdeling og blive leveret direkte til den ønskede leveringsadresse. Skal pakken leveres til en B2C kunde, vil leveringen derimod være en postpakke uden omdeling, hvilket betyder, at kunden vil kunne hente pakken i den pakkeshop, som ligger tættest på den leveringsadresse, som kunden har angivet. Har du nogle særlige ønsker til, hvordan pakkelevering til dine kunder skal foregå, er det vigtigt, at du får dette på plads i aftalen med din fragtleverandør.

En kort introduktion til Webshipper


 

Post leveringstiden varierer

Ligesom det er forskelligt hvordan og hvor, pakken leveres, varierer postens leveringstid og pakkens leveringstidspunkt. Hos nogle fragtleverandører kan du få din pakke leveret med ekspres levering, som kan tage helt ned til mindre end én dag. Derudover er der forskel på, om fragtleverandøren kun leverer pakker i hverdagene, eller om det også er muligt at få pakkelevering lørdag. Dette er også noget, du skal overveje, når du vælger den fragtleverandør, du ønsker integreret med Webshipper.

Webshipper sikrer mere produktiv behandling af ordrer

Når du optimerer din pakkelevering gennem Webshipper, får du fuld automatisering af dit ordreflow, og du kan frit vælge mellem mere end 30 forskellige fragtleverandører til at håndtere almindelig pakkelevering og express levering. Når du har indgået en fragtaftale med din foretrukne leverandør til afhentning af pakker og postudlevering, kan du integrere din aftale med fragtleverandøren hos Webshipper, som derefter lader dig booke pakkelabels automatisk. Webshipper har samarbejde med en lang række fragtleverandører, herunder PostNord, GLS, Bring, DHL, FedEx, DAO og mange flere. Ønsker du at levere din Webshops pakker med en fragtleverandør, som ikke allerede er på listen, kan du også anmode om en integration, så vender vi tilbage til dig, hvis vi planlægger udviklingen af en integrering med denne leverandør. Se en oversigt over de fragtleverandører, som allerede nu kan integreres med Webshipper, her.

Læs mere om Webshippers platform her.

Carriers

Integrate and connect to Post nord

Fragtleverandører


Med Webshipper kan du forbinde til flere fragtleverandører på samme tid igennem en platform.
Du kan booke forsendelser, printe labels, automatisere told og nemt håndtere retur.

Vis alle Fragtleverandører
Integrate and connect to Post nord

Integration


Integrationer


Webshipper integrerer med Webshops, ERP systemer, lagerhoteller og WMS systemer.
Vil du udvikle din egen integration kan det gøres igennem vores REST API eller automatisk fil overførsel

Vis alle integrationer

Kom godt igang med Webshipper


Få en gratis gennemgang
Book en gratis demo