Pakkelevering om lørdagen sikrer tilfredse kunder

Select your global block.

Levering af pakker om lørdagen med Webshipper

Leder du efter den perfekte fragtaftale? Webshipper har flere fragtleverandører tilknyttet, som også har pakkelevering lørdag. Med mulighed for at levere pakker til dine kunder om lørdagen, kan du tilbyde dine kunder levering, som oftest er hurtigere end normalt. Du kan se en oversigt over vores fragtleverandører her.

Når du skal vælge en fragtleverandør til din webshop, er det vigtigt, at du overvejer hvilken type leveringer, du ønsker at tilbyde dine kunder. Når det kommer til levering af varer, kan kundernes ønsker variere meget fra branche til branche, men også mellem de forskellige produkttyper. For nogle kunder er det vigtigst, at det er muligt at tracke varen hele vejen fra bestilling til levering, for andre er det vigtigst, at prisen er så lav, som muligt, mens det for nogle er afgørende, at varen leveres hurtigst muligt eller på et ønsket tidspunkt. I mange tilfælde vil du kunne tilbyde hurtigere levering, hvis du vælger en fragtleverandør, som tilbyder pakkeudbringning lørdag. På den måde vil varer, du sender afsted fredag i nogle tilfælde allerede kunne leveres lørdag – to dage før normalt. Dermed vil din webshop i langt højere grad have mulighed for at levere ud fra dine kunders ønsker og dermed øge kundetilfredsheden.

En kort introduktion til Webshipper


 

Et gennemtænkt ordreflow sikrer hurtig levering

Som indehaver af en webshop har du sikker oplevet, at mange kunder sætter god levering som et af de vigtigste punkter, når det handler om at gøre et ”godt køb”. Derfor, og fordi ordre- og fragthåndtering udgør store dele af den daglige drift af en webshop, er det vigtigt, at du har helt styr på fragt og booking. Med en fuldt automatiseret løsning gør Webshipper det nemt for dig at drive en netbutik. Webshippers platform er én samlet løsning, der giver dig både fragt, booking, told, tracking og returhåndtering ét sted. Webshipper bruger din eksisterende aftale med en fragtleverandør og booker automatisk pakkelabels på denne aftale. Ønsker du at skifte fragtleverandør, for eksempel til en med pakkelevering lørdag, har Webshipper også en lang række leverandører tilknyttet, som kan samarbejde med platformen.

Webshipper har samarbejdsaftaler med en lang række kendte og populære fragtleverandører, som tilbyder pakkelevering lørdag, og som alle har deres service integreret med Webshippers platform. Integreringen betyder, at du, når du eksempelvis har valgt en fragtleverandør med pakkepost om lørdagen, kan håndtere booking af pakke- og følgesedler til de enkelte pakker gennem Webshippers platform.

Med pakkelevering om lørdagen får dine kunder hurtigere forsendelse

Langt de fleste kunder i din webshop vil foretrække at modtage deres bestilte pakker så tæt på bestillingsdatoen, som muligt. Hos nogle fragtfirmaer vil dine kunder dog skulle vente til efter weekenden med at få tilsendt deres varer, hvis de bestiller sent på ugen. Vælger du en af Webshippers samarbejdspartnere, som leverer pakkepost om lørdagen, kan du altså få en vigtig konkurrencefordel foræret. Med pakkepost om lørdagen vil du altså både kunne øge konverteringsraten og kundetilfredsheden.

Automatisér din webshop med Webshipper

Webshipper optimerer dit ordreflow med integration og automatisering af hele din ordre- og fragthåndtering. Med et abonnement hos Webshipper får du en nemmere fragt og booking i én samlet løsning, som tilmed tager sig af told, track and trace og returhåndtering. Webshippers platform lader dig booke pakkelabels automatisk, og ønsker du en bedre fragtaftale, eksempelvis med pakkelevering lørdag, har vi også fragtleverandører, der kan tilbyde det, tilknyttet. Læs mere om Webshippers platform, og hvordan den kan hjælpe din webshop her.

Carriers

Integrate and connect to Post nord

Fragtleverandører


Med Webshipper kan du forbinde til flere fragtleverandører på samme tid igennem en platform.
Du kan booke forsendelser, printe labels, automatisere told og nemt håndtere retur.

Vis alle Fragtleverandører
Integrate and connect to Post nord

Integration


Integrationer


Webshipper integrerer med Webshops, ERP systemer, lagerhoteller og WMS systemer.
Vil du udvikle din egen integration kan det gøres igennem vores REST API eller automatisk fil overførsel

Vis alle integrationer

Kom godt igang med Webshipper


Få en gratis gennemgang
Book en gratis demo