Book og print pakkelabels automatisk

Select your global block.

Pakkelabels på autopilot

Gør dig klar til en nemmere booking, håndtering og print af pakkelabels samt fragt i én samlet løsning. Med Webshipper kan du ikke blot booke pakkelabels. Du får en tidsbesparende, automatiseret ordre- og fragthåndtering fra Danmarks førende fragtplatform, der giver dig frihed og tid til at vækste din forretning. Webshipper automatiserer hele dit ordreflow fra bestilling til levering, og giver dig dertil mulighed for at oprette og udskrive en retur fragtlabel automatisk. Med fragtplatformen får du altså automatisk håndtering af fragtlabels, følgesedler, tracking, toldindberetninger og alle andre dele af dit ordreflow. På den måde sparer du ikke kun tid på booking og udprintning af pakkelabels, men du sikrer også dine kunder god service, nem retur og lysten til at handle hos dig igen. Du kan læse mere om Webshippers funktioner i automatiserede flow og booking af pakkelabels her.

En kort introduktion til Webshipper


 

Print pakkelabel automatisk, når du modtager en ordre

Når du bruger Webshippers fuldt automatiserede integration til din fragthåndtering sætter du hele dit logistiske flow på autopilot. Det betyder også, at du kan sige farvel til papirarbejde og timevis af arbejde spildt på udfyldelse og print af pakkelabels. Med Webshipper behøver du nemlig ikke selv udfylde forsendelseslabels med ordrelinjer én efter en. I stedet bliver en online fragtlabel udfyldt og printet helt automatisk, så snart din virksomhed modtager en ny ordre. På den måde sparer du både tid på udfyldelse af din pakkelabel, og du slipper for jagten på billige pakkelabels med den nemme og smarte alt-i-én løsning. Med den automatiske udfyldning af din fragtlabel undgår du også de menneskelige fejl, som kan være forbundne med den manuelle håndtering af fragtlabels.

Billige online pakkelabels baseret på egne fragtaftaler

Webshipper begrænser dig ikke til at bestille pakkelabels fra bestemte fragtfirmaer. Vi samarbejder med en lange række store og mindre fragtleverandører, heriblandt Postnord, GLS, Bring, FedEx, Mover og mange, mange andre. Du kan se vores udvalg af fragtleverandører her.

Med et fragt- og ordreabonnement hos Webshipper får du mulighed for at booke fragtlabels hos lige netop den fragtleverandør, du foretrækker. Hvis den perfekte fragtløsning for din virksomhed varierer, lader Webshipper dig også vælge den fragtmulighed, der passer dig bedst, fra ordre til ordre.

Når din virksomhed modtager en ordre, sendes de automatisk til Webshipper, hvor du kan vælge mellem de mange fragtleverandører, som vi samarbejder med. Når fragtleverandøren er valgt, afsluttes ordrehåndteringen automatisk ved at printe en fragtlabel, der passer til din ordre.

Er I klar til et samarbejde, der sætter fart på ordrehåndteringen?

Glem alt om enkeltvise køb af pakkelabels og manuel ordrehåndtering, og vækst din forretning med Webshippers automatiske fragt og ordrehåndtering.

Med webshipper får du ikke kun billige pakkelabels. Du sætter også fart på din ordrehåndtering med blandt andet integrationer til din webshop, dit ERP system og dit WMS system, som gør det muligt for dig at administrere alle dine ordrer på én platform. Vi importerer automatisk dine ordrer, og med Batch pluk til mobil og tablet kan du nemt scanne din fragtlabel og derved pakke mange ordrer på samme tid. Så snart en ordre tikker ind, sørger Webshipper tilmed for, at alle følgesedler, pakkelabels, retur fragtlabels, rapporter og told informationer udskrives automatisk på din foretrukne printer.

Med andre ord – du får en alt i én løsning fra første ordre tikker ind, til ordren er håndteret og klar til afsendelse med en af vores fragtleverandører. Bedst af alt? Lige nu kan du prøve Webshipper gratis i 14 dage.

Carriers

Integrate and connect to Post nord

Fragtleverandører


Med Webshipper kan du forbinde til flere fragtleverandører på samme tid igennem en platform.
Du kan booke forsendelser, printe labels, automatisere told og nemt håndtere retur.

Vis alle Fragtleverandører
Integrate and connect to Post nord

Integration


Integrationer


Webshipper integrerer med Webshops, ERP systemer, lagerhoteller og WMS systemer.
Vil du udvikle din egen integration kan det gøres igennem vores REST API eller automatisk fil overførsel

Vis alle integrationer

Kom godt igang med Webshipper


Få en gratis gennemgang
Book en gratis demo