Novictus

Iværksættere med et stort drive

To venner så et hul i markedet og skabte et Poster Print-on-demand brand

Da plakatvirksomheden Novictus opdagede et hul i markedet og begyndte at skalere deres virksomhed, havde de behov for et system, der kunne håndtere indkommende ordrer og forsendelser fra deres mange kunder.

Novictus startede som så mange andre virksomheder, da ejerne så et hul i markedet. Det var ikke nemt at købe indrammede plakater med glas online. Som oftest kom de i samlesæt og med plexiglas. Det besluttede de to venner Kevin Agerholm og Danni Leonhardt Wegner at gøre noget ved. De investerede derfor i en Epson printer, og inden længe var det nødvendigt at flytte til større lokaler og ansætte to nye medarbejdere.

Novictus har i dag udviklet sig til en selvstændig plakatbutik, der både findes online og som shop-in-a-shop i kendte danske og udenlandske stormagasiner. 

Webshipper hjælper os med at udvikle vores forretning i den forstand, at vi nu bruger mindre tid på at håndtere ordrer fra vores mange forskellige kunder. Den tid kan vi i stedet dedikere på vores kunder og udvikle nye smarte og banebrydende produkter.
Kevin Agerholm Managing Director, Novictus

Måske kan vi hjælpe dig?

Simpelt setup

Det er let for Novictus’ kunder at opsætte og installere Webshippers integration i deres webshop. I de fleste tilfælde er dette Shopify eller WooCommerce, men alle webshops kan integreres med Webshipper og Novictus.

Automatisering

Ved hjælp af automatisering kan den enkelte kundes opsætning tilpasses, som de ønsker. Nogle kunder ønsker, at deres plakater skal indrammes, andre har ekstraordinære behov for transportøren. Bestillinger, der sendes uden for EU, modtager automatisk den korrekte toldkode og papirløse tolddokumenter.

Track & trace

Webshippers trackingfunktion giver modtageren mulighed for at følge ordren fra start til slut. Plakatbutikken kan altid logge på Novictus’ Webshipper-portal og se status for deres ordrer. Sporing af e-mails kan tilpasses for hver kunde med logoer og farver; Webshipper kan også sende trackingoplysninger tilbage til kundens webshop, hvis der er behov for at bruge deres e-mail-marketingprogram.

I samarbejde

Investering i online plakat-markedet

Webshippers indbyggede mulighed for flere ordrebehandlinger giver Novictus mulighed for at integrere deres mange kunders webshops direkte i Webshipper. Derfra har Novictus en alt-i-en-løsning, der lader dem håndtere ordren let og effektivt.

Webshipper giver Novictus total gennemsigtighed. Deres kunder kan altid følge ordrebehandlingen og spore deres ordrer og tilbyde deres kunder den bedste kundeservice.

De mange ordrebehandlinger giver Novictus mulighed for at skalere deres forretning i ind-og udland. Webshipper tillader naturligvis flere trykstationer, og Novictus kan altid udvide deres produktionssted med flere emballagestationer, de kan endda oprette en emballagestation i udlandet, hvis det er nødvendigt – fysiske placeringer er ikke en hindring.

Ved at implementere Webshipper fungerer Novictus også som en on-demand producent og logistikudbyder.

Når en af Novictus’ kunder modtager en ordre i deres webshop, synkroniseres ordren automatisk til Novictus’ Webshipper-portalen, hvor ordren derefter behandles.

Plakaten udskrives, indrammes, pakkes og sendes med den rigtige transportør, Webshipper opretter automatisk papirløs told, og forsendelsesetiketterne udskrives automatisk sammen med leveringsnotater.

 
  • Novictus holder til i Roskilde, DK
  • Novictus printer og producerer plakater for en bred vifte af plakatforretninger og kunstnere
  • Novictus blev grundlagt i 2017

Novictus og Webshipper

  • Novictus har benyttet Webshipper siden 2019
  • Novictus bruger Webshipper til at automatisere sine ordreflows, ordrebehandling og print, samt tilpassede email-notifikationer.
Signup_Cases_Podcast

Modtag case news direkte i din indbakke

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 


Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele.

Udvalgte cases

Shaping New Tomorrow

Sådan automatiserer Shaping New Tomorrow deres ordreflow med Webshipper.

Læs mere
Message

Sådan automatiserer MESSAGE.DK deres ordreflow.

Læs mere
Novictus

Sådan printer og sender Novictus plakater for en række online postershops med Webshipper.

Læs mere