MESSAGE

Sådan automatiserer MESSAGE.DK deres ordreflow

Message lancerede deres online shop i 2015 og i et marked med høj konkurrence, hvor kunderne ønsker deres pakker leveret inden for en enkel dag, er det vigtigt at holde sig opdateret med de nyeste systemer for ikke at falde bagud. For MESSAGE er Webshipper bindeleddet mellem webshoppen og fragtudbyderen, og det sparer de ansatte for en stor mængde af tid og manuelt arbejde.

Når vi får en ordre igennem, sender Webshipper fragtlabels ud. Både vores returlabel og den label, som vi bruger til kunden. Samtidig sender de en mail til kunden om, at nu er deres pakke på vej. Så alle de steps, vi ellers normal ville skulle gøre manuelt, tager Webshipper – i et klik. Jeg springer en masse tasten og en masse manuelt over. Det gør det klart, at vi sparer en masse tid på det.
Marlene Jensen E-commerce Store Manager, MESSAGE

Måske kan vi hjælpe dig?

Udviklingen

Fra jeans til webshop

Historien om Message startede i 1980, deres første kollektion bestod af  tre par jeans. Mærket Message, blev etableret i 1986 og fortsatte med at vokse frem til 1997, hvor de åbnede deres første fysiske butik i København.

Det er kundeoplevelsen for os som kunde hos Webshipper og den nærhed, der er, når vi skal have noget lavet eller nyt udviklet. Så skal vi ikke gennem store projekter, der koster mange penge. Det er langt hurtigere, og vi får ikke ekstra regninger på alt muligt mærkeligt, som vi ikke har aftalt.
Dan Andersenn IT Business & Development Manager, MESSAGE
Signup_Cases_Podcast

Modtag case news direkte i din indbakke

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 


Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele. 

 

Udvalgte cases

Shaping New Tomorrow

Sådan automatiserer Shaping New Tomorrow deres ordreflow med Webshipper.

Læs mere
Message

Sådan automatiserer MESSAGE.DK deres ordreflow.

Læs mere
Novictus

Sådan printer og sender Novictus plakater for en række online postershops med Webshipper.

Læs mere