Knowledge

Tips og tricks til hvordan du optimere dit ordre- og forsendelsesflow. 

Læs vores blogs eller lyt til vores podcast om e-commerce, enterprise, fragt & logistik, samt kunde cases.

Løvens hule

Løvens hule har været springbrættet for flere webshops – og Webshipper er stolt af, at være deres shipping service

Customs decleration
Blogpost

En guide til tarif- og HS-koder

Er du klar til at udvide din e-commerce shop til udlandet? Det kan være svært at gennemskue toldregler og toldblanketter. I modsætning til forsendelse inden for EU kræver internationale forsendelser til f.eks Storbritannien, USA eller Norge…

Read More »
Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel er med i Webshippers ShipIt podcast.
Case Studier

Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel Når naturen tvinger os til at genopfinde Hvert år når monsunens sæson ankommer, og havstrømmene skifter fra vest til øst, begraves Balis berømte

Read More »
Busted-front
Case Studier

Busted-woman

Som nystartet webshop tilbage i 2013 handlede det om, at finde den rigtige shopløsning, som både gav den visuelt bedste løsning, men også mest brugervenlige for både kunden og de ansatte i Busted Woman. 

Read More »
Checkout - Fragtrater i checkout
Blogpost

E-commerce checkout på steroider

Dynamiske fragtrater ses som en kombination af, at du opsætter visningen af dine fragtrater i checkout baseret på dine prisark fra transportøren, samt kriterier for hvornår hvilke fragtrater skal vises afhængig af produkter, services, postnumre eller andet.

Read More »
Case Studier

Dialægt/Citatplakat

Historien om Dialægt/Citatplakat er virkelig interessant, men stadig hjertevarmende; Fra to lignende webshops og derfor naturligt dedikerede rivaler til at blive stærke partnere i prints. Men først skal vi lige tilbage i tiden.

Read More »