Knowledge

Tips og tricks til hvordan du optimere dit ordre- og forsendelsesflow. 

Læs vores blogs eller lyt til vores podcast om e-commerce, enterprise, fragt & logistik, samt kunde cases.

Løvens hule

Løvens hule har været springbrættet for flere webshops – og Webshipper er stolt af, at være deres shipping service

Checkout - Fragtrater i checkout
Blogpost

E-commerce checkout på steroider

Dynamiske fragtrater ses som en kombination af, at du opsætter visningen af dine fragtrater i checkout baseret på dine prisark fra transportøren, samt kriterier for hvornår hvilke fragtrater skal vises afhængig af produkter, services, postnumre eller andet.

Læs mere
Case Studier

Copenhagen Cartel

Copenhagen Cartel Når naturen tvinger os til at genopfinde Hvert år når monsunens sæson ankommer, og havstrømmene skifter fra vest til øst, begraves Balis berømte

Læs mere
Case Studier

Dialægt/Citatplakat

Historien om Dialægt/Citatplakat er virkelig interessant, men stadig hjertevarmende; Fra to lignende webshops og derfor naturligt dedikerede rivaler til at blive stærke partnere i prints. Men først skal vi lige tilbage i tiden.

Læs mere
Case Studier

Louisiana

Vi fik foræret en masse processer – og også processer vi ikke vidste vi havde brug for. Vi har fået en pakkeløsning og fået råd, så vi ikke nødvendigvis selv har skullet ud og undersøge markedet om noget Webshipper ved bedst om.
Peder Wuth, Head of digital, Louisiana

Læs mere
E-bog Lagerstyring og optimering for e-commerce
E-books

Lager og logistikoptimering

Læs mere om hvordan du får overblik over dit lager og hvordan du kan optimere dine ordreprocesser, med råd fra førende WMS eksperter og lager- og logistikchefer.

Læs mere
E-books

Undgå fejlleveringer

Undgå fejlleveringer Få styr på hvordan du undgår fejlleveringer Der kan være mange årsager til, at pakker bliver fejlleveret. Fejlene kan ske både før og

Læs mere