Dialægt/Citatplakat

Fortællingen om to fjender, der blev forenet gennem løver

Historien om Dialægt/Citatplakat er virkelig interessant, men stadig hjertevarmende; Fra to lignende webshops og derfor naturligt dedikerede rivaler til at blive stærke partnere i prints. Men først skal vi lige tilbage i tiden.

Citatplakat.dk blev grundlagt i de tidlige måneder af 2015 og havde en vision om at sælge enkle, men humoristiske plakater med sjove danske citater og især muntre catchphrases som f.eks. “You are freaking Amoosing” ledsaget af et grafisk billede af en elg.

I efteråret samme år havde to astrofysikere på tværs af landet også en god idé om at sælge plakater og ville snart starte webshoppen “Dialægt”. De blev hurtigt populære ved at sælge finurlige plakater baseret på specifikke jobtitler, familieroller eller interesser.

5 år passerer, og Citatplakat deltager i den danske version af tv-programmet Løvens Hule på DR1 for at skaffe finansiering, ligesom Dialægt også gjorde med stor succes et år tidligere.

De to virksomheder fandt sammen gennem løverne, Jan Lehrman og Jesper Buch, og det lykkedes begge virksomheder at få investeringer på 1,2 millioner kroner for 20% af virksomhederne. Snart ville en fusion mellem de to rivaler blive en realitet – en belønnende realitet.

Hurtig og pålidelig ordrehåndtering er nøglen til vores opskalering af plakater, og vi har brugt Webshipper fra starten. Webshipper har hjulpet os med at få et fugleperspektiv på vores hurtigt voksende ordremængde og tilliden til at give hurtige produktionsløfter til vores kunder.
Andreas Beck CTO & medstifter, Dialægt/Citatplakat

Vil du også igang?

Nemmere arbejdsgange med workflows

Ingen kompromiser i ny løsning

Ifølge de kreative iværksættere af Dialægt/Citatplakat har Webshipper gjort det betydeligt lettere at håndtere deres ordrer, da virksomheden nu bruger workflows i deres integration. Især den store drøm om et let system var i fokus, og automatisering ville vise sig at blive en enorm nøglespiller i at gøre deres bekymringer om vanskelige processer og anstrengende opgaver historie.

Hvis en kunde skulle skifte mening om den modtagne vare, kan virksomhederne nu tilbyde nem retur med en returportal fra Webshipper. I returportalen kan kunden vælge, hvilken vare der skal returneres, eller hvis de har brug for at ændre deres ordre til en anden vare. Derefter sendes en forsendelsesetiket til deres e-mail, som de har brug for at udskrive, smide på pakken og levere til en nærliggende pakkeshop.

Nu kan det innovative team i det fusionerede Dialægt/Citatplakat fokusere på andre aspekter af deres forretning med deres nye frigjorte tid. Hvis noget skulle hænde, kan de være sikre på, at de har en værdifuld livline ved Webshippers supporthotline.

Dialaegt - Bliv klogere med rapporter

1. Bliv klogere med rapporter

Takket være det nemme dashboard er det nu let at blive smart med automatisk genererede rapporter. Virksomhederne gør stor brug af rapporterne baseret på deres brugere som et helt publikum eller specifikke brugere og deres shoppingindstillinger.

Dialaegt - Brandede email

2. Brandede e-mail-underretninger

Dialægt / Citatplakat anerkender vigtigheden af brandgenkendelse, hvorfor de let har tilpasset deres e-mail-underretninger til at matche de respektive mærker af dem.

Dialaegt - Komplekse workflows

3. Komplekse workflows kan hurtigt opsættes

De her fyre ved, at automatisering er nøglen til både effektivitet og produktivitet.Ved at oprette arbejdsgange med deres ordreflows er de i stand til at sende praktiske meddelelser, virtuelle gavekort og meget mere

  • Baseret i Åbyhøj og Næstved
  • Begge blev grundlagt i 2015 og begyndte at samarbejde i 2020
  • Begge virksomheder er begge blevet vist på den danske version af Løvens Hule.

Novictus og Webshipper

  • Har leveret med Webshipper siden 2018
  • Benytter Webshipper-automatisering, Webshipper-ordrekanaler, Webshipper-placeringer, Webshipper-brugerdefinerede e-mail-underretninger, Webshipper-printere, Webshipper-ordrer
Signup_Cases_Podcast

Modtag Case Nyheder direkte i din indbakke

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 

Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele. 

Udvalgte cases

Shaping New Tomorrow

Sådan automatiserer Shaping New Tomorrow deres ordreflow med Webshipper.

Læs mere
Message

Sådan automatiserer MESSAGE.DK deres ordreflow.

Læs mere
Novictus

Sådan printer og sender Novictus plakater for en række online postershops med Webshipper.

Læs mere

Bliv skarp på e-handel
med vores nyhedsbrev

  • Få tips og tricks til din webshop
  • Oplev hvad andre virksomheder gør, der virker
  • Få de seneste produktnyheder