Copenhagen Cartel

Katrine Lee Larsen fra Copenhagen Cartel er med i Webshippers ShipIt podcast.

Når naturen tvinger os til at genopfinde

Hvert år når monsunens sæson ankommer, og havstrømmene skifter fra vest til øst, begraves Balis berømte strande i op til 60 tons plastaffald hver dag. Den unge eventyrlystne dansker, Katrine Lee Larsen, arbejdede på Bali og oplevede essensen og skønheden i Bali, men også den kæmpe sorg, som havet skjuler.

For at hjælpe med at bekæmpe masserne af plast og affald, der ligger på stranden, deltog hun i adskillige strandoprydninger, som kunne vare op til 8 timer – kun for næste dag at finde ud af, at det var, som om intet havde ændret sig.

Katrine vidste, at hun var nødt til at tage problemet op fra en anden vinkel. Svaret ville blive hendes eget bæredygtige og regenererende brand, Copenhagen Cartel. Copenhagen Cartel producerer badedragter, sports- og yogatøj fremstillet af plast, der findes i havet, som primært er gamle fiskenet og andet plastaffald.

Ved at genbruge nylon fra det ekstremt holdbare plastaffald var Katrine i stand til at producere nyt fritidsrelateret tøj, såsom de populære badedragter og også rense havene lidt for lidt.

Vil du også i gang?

Hurtig succes

Katrine blev hurtigt populær med sit nye brand. Bare tre dage efter lanceringen blev Copenhagen Cartel kontaktet af Copenhagen Fashion Week, og modemærket har siden optrådt to gange på catwalken for at repræsentere Danmark og bæredygtig mode på Paris Fashion Week.

En af de største oplevelser for modefirmaet skete ved medvirkningen på hit tv-showet Løvens Hule, der sikrede en investering fra Blazar Capital på 700.000 kr. til 20% af ejerskabet. Det betød, at Katrine kunne fokusere på Copenhagen Cartel på fuld tid og ansætte den kompetente Anne Karina som COO. Den nye kvalificerede hjælp og økonomiske opsætning skabte et kvantespring for deres miljø- og moderejse.

Vi har oplevet ualmindelig god og hurtig kundeservice - det er altafgørende for os, da vi har brug for, der bliver taget hånd om eventuelle problemer og udfordringer hurtigst muligt. Sidst men ikke mindst har Webshipper-platformen løst en stor udfordring for os, da de har et integreret samarbejde med vores fysiske lager.
Katrine Lee Larsen Founder & CEO, Copenhagen Cartel
Lousiana - Dynamiske fragtrater

Med checkout-funktionen integreret i webshoppen kan Copenhagen Cartel vise forskellige forsendelsesmuligheder baseret på deres egne kriterier og aftaler.

Fragtatuomatisering

Ved at automatisere al forsendelse behøver fashionfirmaet ikke bekymre sig om de daglige logistikproblemer.

Dialaegt - Brandede email

Deres lagerløsning står også for alle notifikationer og meddelelser vedrørende forsendelsen til kunder og lukker også ordrerne, når de er håndterede.

Forbind, forsend, levér

Ny og nem fragtløsning

Som en konstant skalerende start-up er ingen dag eller uge den samme. Dette betyder naturligvis, at de nemme processer skal være en integreret del af virksomheden for at vokse. Løsningen, som Webshipper kunne tilbyde Copenhagen Cartel, er smidig, fordi den er let og skalerbar; Webshipper vokser med virksomheden. Ved hurtigt at integrere sig med virksomhedens logistikpartner kunne Webshipper let hjælpe med levering og forsendelse og befri Copenhagen Cartel fra alle spørgsmål om logistik. De har stadig fuld synlighed for at se alle ordrer og meget mere gennem deres eget webshipper-dashboard.

  • Virksomheden blev grundlagt i maj 2019 med Katrine Lee Larsen som founder.
  • I dag har de succesfuldt konverteret virksomheden til et ApS med 4 ejere og 2 ansatte
  • Produktionen er begrænset til europæiske partnere, hvilket også hjælper med at begrænse transporten og udledningen.
  • Bæredygtighed er også et nøgleord i emballagen ved at bruge bevidste FSC-certificerede papkonvolutter.
Signup_Cases_Podcast

Modtag Case Nyheder direkte i din indbakke

Vi opdaterer løbende vores hjemmeside med succes cases fra vores kunder i form af blogindlæg, video og podcast. 

Skriv dig op og få direkte besked, når vi har ny succeshistorier at dele. 

Udvalgte cases

Shaping New Tomorrow

Sådan automatiserer Shaping New Tomorrow deres ordreflow med Webshipper.

Læs mere
Message

Sådan automatiserer MESSAGE.DK deres ordreflow.

Læs mere
Novictus

Sådan printer og sender Novictus plakater for en række online postershops med Webshipper.

Læs mere