For nogle kan t-shirts virke basic og banale men for de fire venner, Anthon Louis, Frederik Pitter, Mathias Klitgaard og Frederik Skovgaard-Holm, er det blevet lig med en endeløs jagt på perfektion. En jagt der begyndte i 2016 som et iværksætterprojekt på hobbybasis, men som hurtigt udviklede sig til en altoverskyggende passion. “Hobbyprojektet” blev for alvor til allemandseje efter de fire venner tordnede frem på danskernes tv-skærme i 6. sæson af DR-udsendelsen “Løvens Hule” og sikrede sig en investering på 1 mio. kr. for 25% af virksomheden fordelt mellem de to løver Jacob Risgaard og Christian Arnstedt.

Skal vi også hjælpe dig?

Bare-en-tshirt-2
Med volume kommer udfordringer som vi bruger Webshipper til at hjælpe os med, både iht. forsendelse og returportalsservice, som vi er sindssygt glade for, hvilket vores kunder også er.
Frederik Pitter Co-Founder & CFO, Bare En T-shirt
Simpelt setup

Integrer med Shopify ligesom Bare Èn T-shirt og få adgang til eks. papirløs told, automatisk print af fragtlabels og meget mere.

Dialaegt - Bliv klogere med rapporter

2. Skræddersyede følgesedler

Med Webshipper har du mulighed for selv at customize dine følgesedler med eget design og udtryk

Novictus - Track and trace

Gør brug af Webshippers returportal ligesom Bare En T-shirt og og giv dine kunder mulighed for at returnere deres varer på letteste vis. Her kan du melde årsagen til retur plus refunderingsmetode, hvorefter en label tilsendes

Webshipper med Shopify - Et perfekt match

Ambitionerne var høje og drivkraften massiv, da vennerne besluttede sig for at gøre drømmen om den perfekte T-shirt til virkelighed. Fra start var de fast besluttede på at salget skulle komme fra en webshop for at undlade unødvendige omkostninger for ligeledes at være så konkurrencedygtige som muligt. På trods af manglende erfaring kastede Mathias og Frederik sig ud i en verden af webshopsystemer og valgte i sidste ende Shopify, idet denne platform integrerede nemt med Webshipper, der i dag danner rammen for Bare Èn T-shirts enkle og stilsikre webshopunivers. 

Inden webshoppen blev en realitet, forekom der dog flere udfordringer. Den største udfordring var for de fire venners opstart inden for 2 ukendte områder; Tøjproduktion og opsætning af webshop. At kaste sig over det ukendte samt mestringen af 2 områder, betød derfor mange fejl og dyre lærepenge.

Derfor valgte Bare En T-shirt Webshipper

Fejl og lærepenge rigere besluttede Bare Èn T-shirt sig for at automatisere med Webshipper for at sikre en solid forbindelse mellem webshop og logistik, og netop for at undgå flere bump på iværksættervejen. For virksomheden var Webshipper den rigtige løsning med dets mange indstillingsmuligheder, hvilket gjorde det muligt for Bare Èn T-shirt at skræddersy systemet til deres specifikke behov.

Med ambitionen om at skalere webshoppen til Sverige samt resten af EU kunne Webshipper følge med og integreres på tværs af flere webshops og eksempelvis videregive oversættelse til svensk uden komplikationer. 

Læs også seneste indlæg

bareen-featuredimage

Bare En T-shirt

Fire venner besluttede sig for at tage kampen op, og skabe mere end bare en T-shirt. Læs om deres iværksætterrejse, og hvordan de idag anvender Webshipper.

Læs mere »

Bliv skarp på e-handel
med vores nyhedsbrev

  • Få tips og tricks til din webshop
  • Oplev hvad andre virksomheder gør, der virker
  • Få de seneste produktnyheder