Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

7 grunde til at du skal begynde at tjene penge på dropshipping i dag

Barbara Karen

Barbara Karen

… og 5 grunde til at du ikke skal. Dropshipping har et stort debatemne det sidste år – måske fordi det kan være en nem måde at tjene penge hjemmefra, og da vi har været i karantæne, hvorfor ikke slå to fluer med et smæk og stadig tjene en skilling i processen? Men er dropshipping stadig det værd i 2021? Lad os finde ud af, om det er den guldmine, vi alle skal grave ned i, eller om der er andre relevante muligheder at prøve af.

Hvad er Dropshipping, og hvorfor er det blevet så populært?

Dropshipping er en metode til fulfillment med en integreret plan til en tredjepart, der har det produkt, du ønsker at sælge, på lager og håndterer alt fra lagerstyring til forsendelse til retur. Kort sagt, dropshipping eliminerer al produkthåndtering fra din side. Du kommer måske aldrig til at se eller mærke produktet, du sælger.

Den første ting du skal gøre er at oprette en webshop – mange nye online forhandlere vælger platforme som Shopify, når de starter, da det er en nem opsætning, når man er lidt grøn i html-verdenen. Shopify tilbyder også leverandørdatabaser, som nemt kan integreres i din butik.

Nu skal du bare investere i god og konkret søgemaskineoptimering og andre metoder for at markedsføre din butik til de rigtige forbrugere.

Så hvorfor skal du prøve dropshipping?

Her er processen, når du har en onlinebutik med en dropshipping-model:

En kunde køber dit produkt fra din webshop

Din webshops integrations sender automatisk ordren til din dropshipping-leverandør.

Din leverandør forbereder derefter ordren og sender den direkte til kunden

Det lyder som en nem proces, ikke? Det kan det sagtens være. Mange, der starter med at sælge produkter gennem dropshipping, har skabt en ganske flot passiv indkomst på det.

 

Her er fordelene ved dropshipping:

 • Kræver mindre kapital 
 • Let at komme i gang
 • Færre omkostninger til varehus
 • Fleksibel webshop-lokation
 • Stort udvalg af produkter at sælge
 • Let at teste produkttendenser
 • Let at skalere

 

Her er ulemperne ved at bruge dropshipping:

 • Lav margen
 • Mangel på kontrol af varelageret
 • Kompleksiteter i forsendelser
 • Begrænset tilpasning og branding
 • Evt. leverandørfejlEr dropshipping stadig det værd i 2021? 🙈

Konceptet er stadig ved at bryde igennem til iværksætterjæle derude; Hårdt arbejde er naturligvis påkrævet, når man bygger en onlinebutik – også med denne forretningsmodel. Modellen er hverken perfekt eller en nem vej til en passiv indkomst. Men den har bestemt potentiale og fordele, hvis du ved, hvordan du hurtigt og nemt kan navigere gennem kriser og velstand. 

 

Læs om den anden metode til nem vareforsendelse uden at have et varelager, og få kontrol over din virksomhed.

Læs også seneste indlæg

Tendens: Hjemmeleveringer topper under Corona

Corona har efterhånden skabt nye rutiner for vores nye hverdag – også i forbrugerøjemed. Ny e-handelsanalyse vedrørende danskernes forbrugsvaner i 2020 fra Dansk Erhverv er ude, og det viser sig, at pandemien har givet transportørerne rigeligt at lave.

Læs mere »

Børnenes Kartel

De to glade forældre, Torben og Heidi, som har mange års erfaring inden for legetøj, stiftede i 2014 Børnenes Kartel – et univers spækket med kvalitetslegetøj, der kan gå i arv til flere generationer.
Læs om deres rejse her.

Læs mere »
Outsource your warehouse to a 3pl with Webshipper

3PL-metoden: Få kontrol over dit varelager

Er du lidt af en kontrolfreak? Ønsker du at starte en webshop “på den rigtige måde”, men måske vil du ikke ansvaret for varelager og lagerstyring? Der er en mulighed; Samarbejd med en 3PL (forkortet fra tredjepartslogistik).

Læs mere »